Hotel Breza - Vaš najlepši izbor

banja-prvi-majjpg.jpg

Prepuno i veselo u Brezi

Актуелности

I ove godine svi kapaciteti hotela "Breza" u Vrnjačkoj Banji su popunjeni tokom prvomajskih praznika. Mnogi su sobu u hotelu rezervisali i dva meseca ranije, kako bi blagovremeno obezbedili smeštaj u hotelu koji je tradicionalno pun, naročito početkom maja. "Brezu" uvek preporučuje, pored izvanredne nacionalne kuhinje i dobra zabava uz muziku u večernjim satima.

Detaljnije

dscn9954jpg.JPG

Takmičenje malih šahista u "Brezi"

Актуелности

U hotelu "Breza" proteklog vikenda održan je 19. kadetski festival Centralne Srbije u organizaciji Šahovskog saveza Srbije, a oko tri stotine osnovaca takmičilo se u ovoj sportskoj oblasti.

Detaljnije

Porast prodaje aranžmana u

Porast prodaje aranžmana u "Brezi"

Саопштења

U hotelu "Breza" U Vrnjačkoj Banji u toku prošle godine zabeleženo je 2 500 noćenja više nego u prethodnoj 2014. godini, što je povećanje od šest odsto. Za boravak u ovom hotelu lane se odlučilo 190 turista više, pa je i popuna kapaciteta bila za devet odsto veća.

Detaljnije

sala za ručavanje.jpg

Veliko interesovanje za hotel "Brezu" u Vrnjačkoj Banji

Саопштења

Početak 2016. godine nagoveštava dvostruko bolje rezultate u popuni kapaciteta hotela "Breza" u Vrnjačkoj Banji, čemu je verovatno doprinela i prodaja po starim cenama koja će biti aktuelna do kraja februara.

Detaljnije

mjv1415jpg.jpg

Pun pansion za tri dana 48 evra

Slobodne sobe, koje do kraja januara nisu rezervisane, hotel „Breza“ U Vrnjačkoj Banji popuniće last minut ponudom kojom za 48 evra u dinarskoj protivvrednosti nudi trodnevni pun pansion.

Detaljnije

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Pratite nas