Hotel Breza - Vaš najlepši izbor

banja-prvi-majjpg.jpg

Prepuno i veselo u Brezi

 I ove godine svi kapaciteti hotela "Breza" u Vrnjačkoj Banji su popunjeni tokom prvomajskih praznika. Mnogi su sobu u hotelu rezervisali i dva meseca ranije, kako bi blagovremeno obezbedili smeštaj u hotelu koji je tradicionalno pun, naročito početkom maja.
"Brezu" uvek preporučuje, pored izvanredne nacionalne kuhinje i dobra zabava uz muziku u večernjim satima.Hotel „Breza“ je jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih uostiteljskih objekata u Vrnjačkoj Banji. Prelepo zdanje, modernog dizajna sa staklenim providnim krovovima iznad bazena i hola ispred šanka i ogromnom terasom iznad promenade na najlepšem je mestu u centru Banje.
U neposrednoj blizini hotela, na pet minuta šetnje, su svi mineralni izvori po kojima je Vrnjačka Banja čuvena.
Hotel raspolaže sa 145 soba, jednokrevetnih, dvokrevetnih i apartmana. U prizemlju je diskoteka, poslastičarnica sa vrlo pristupačnim cenama kolača, torti i sladoleda. Za seminare i veće skupove raspolaže jednom većom salom od 250 mesta ili dve manje od po sto sa svom pratećom opremom, video bimom i ozvučenjem. Restoranski deo može da ugosti oko 400 gostiju i uglavnom se koristi za svadbe, zabave, zajedničke skupove, ručkove i večere. U produžetku je kafana sa oko sto raspoloživih mesta, koja ima izlaz na prelepu terasu iznad promenade, koja prima još oko 150 turista preko leta. Pored ovoga je i aperitiv bar sa oko 50 mesta.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Pratite nas