Hotel Breza - Vaš najlepši izbor

tur-srbija.jpg

Srbija zove na uživanje

 Za nezaboravan doček Nove godine nije uvek neophodno putovati u daleke krajeve. Odličan provod i mnogo atrakcija možete pronaći i na nekoj od domaćih destinacija.

Beograd i Novi Sad već spremno dočekuju turiste. Na centralnim trgovima otvorena su božićna sela, a posetioci mogu da računaju i na veliki broj koncerata. S druge strane, novogodišnje putovanje u neku od srpskih banja ili planina spaja uživanje u prirodi, korišćenje velnes programa i bogat muzički program, s obzirom na to da gotovo svi hoteli gostima nude i svečanu prazničnu večeru (sa reprizom).

Tako hotel "Jezero" na Borskom jezeru nudi trodnevni aranžman (pun pansion), korišćenje unutrašnjeg bazena i drugih programa, a u cenu od 180 evra po osobi uključene su i dve svečane večere s muzičkim programom (piće - neograničeno).

Četvorodnevni novogodišnji aranžman u hotelu "Park" u Ivanjici košta 21.950 dinara po osobi i podrazumeva dve svečane večere sa muzikom, korišćenje bazena... Ukoliko želite da boravite noć manje, cena je 19.100 dinara.

S druge strane, svečani doček i repriza Nove godine u hotelu "Omorika" na Tari koštaju 11.000 dinara, dok je noćenje (dvokrevetna soba, polupansion) 3.565 dinara po osobi.

U hotelu "Radan" u Prolom banji Novu godinu će dočekati tri puta! Ovde je aranžman uplatio veliki broj ruskih i bugarskih gostiju koji će 2017. najpre proslaviti po svojoj vremenskoj zoni - u 21 i 23 časa.

- Osmislili smo i postpraznični odmor - kaže Zlatko Veljović, direktor "Prolom banje". - Pet dana januarskog odmora košta 17.500 dinara, deca do sedam godina ne plaćaju aranžman, a ona do 12 plaćaju upola cene i imaju na raspolaganju animatore dok se roditelji odmaraju.

Ne samo Prolom, nego je i Vrnjačka Banja skoro rasprodata za novogodišnje praznike. Pošto se pet hotela renovira do maja naredne godine, većina kreveta prodata je još u oktobru i 8.000 gostiju je već uplatilo aranžmane.

- Ko želi da slavi praznike u Banji, mora da požuri - kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja. - Od 30. decembra do 2. januara tokom dana organizujemo bogat program za decu. Spektakl spremamo i za 13. januar.

U hotelu "Breza" u Vrnjačkoj Banji svečani doček i repriza sa velikim brojem specijaliteta i bogatim muzičkim programom koštaju 9.000 dinara, a noćenje u dvokrevetnoj sobi (polupansion) - 3.000 dinara.

Agencija "Banbus" vodi u Sokobanju na dva dočeka, u svoje luks apartmane, za 120 evra. Zlatibor "igra" na proverenu kartu: popularni pevači, trubači i kuvano vino. Od 31. decembra do 2. januara Haris Džinović, "Riblja čorba" i Željko Joksimović pevaće na Kraljevom trgu, a tokom dana će deca moći da uživaju u zanimljivom programu. Svakog dana se organizuju izleti do Uvca, Mokre Gore, Stopića pećine, Sirogojna, Gostilja...

Nesvakidašnji doček imaće oni koji provedu praznike u autentičnim seoskim brvnarama, na čistom vazduhu i u idiličnom pejzažu. Daleko od gradske buke i gužve, udruženje "Srbija za mlade" vodi na najlepše planine - na Kopaonik, Zlatibor, Zlatar, Taru, Goč i Sopotnicu.

- Nudimo sasvim drugačiji provod po povoljnoj ceni - kaže Darko Gavrilović iz ove organizacije. - Smeštaj je uvek skroman, ali je energija odlična. "Aktiviramo" manje poznata mesta, poput Sopotnice, spavamo u autentičnom prostoru, poput planinarskih domova ili koliba. Insistiramo na lepoj prirodi i domaćoj atmosferi. S nama niko ne putuje zbog luksuza već zbog mnogo zabave.

Četiri dana koštaju od 49 evra, a u cenu su uključene tri žurke, igre bez granica, aktivnosti na snegu, maskenbal, pešačenje, pa i bazen. Putnici su "u obavezi" da navlače konopac, savladavaju prepreke, igraju "zlatiborski maraton", trče vezanih nogu s devojkama, mnogo se smeju, gledaju u zvezdano nebo i đuskaju na snegu. Jede se isključivo domaća hrana.

(Izvor: Novosti)

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Pratite nas