Hotel Breza - Vaš najlepši izbor

Last minut u renoviranoj „Brezi“ (1)

U najlepšem hotelu u Vrnjačkoj Banji - Last minut u renoviranoj „Brezi“

Pod novim providnim krovom od češkog leksana, sa ostakljenim zidovima bazena renovirana hotelska lepotica „Breza“ radiće ove jeseni i zime bez prekida. Radovi na obnovi krovova, koji su obeležili leto doprineli su značajno boljoj popunjenosti kapaciteta, pa će sezona biti produžena i spojiće se sa novogodišnjim proslavama. Tim povodom, za preostale ležejeve, hotel nudi last minut ponudu, po vrlo povoljnim cenama, čak 15 odsto sniženim, samo za novembar mesec.
Polupansion u dvokrevetnoj sobi koštaće 1. 997, 50 dinara, a doplata za ručak 450 dinara. Pored ovoga gosti hotela „Breza“ imaju deset odsto popusta i na sve usluge medicinskih tretmana koji nudi obližnji Centar za rehabilitaciju i lečenje „Merkur“, pa je tako omogućen po nižim cenama tretman mršavljenja i skidanja telesne mase, ispravljanje bora, zatezanje lica, vikend dijagnostika i mnogi drugi.
Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, po nižim cenama, mogu da odmaraju u „Brezi“ , a novina je i da civilni penzioneri u Srbiji, takodje mogu da plate smeštaj putem administrativne zabrane na 12 meseci.

U svim ostalim mesecima, van novembra, gostima koji u hotelu borave minimum 15 dana odobrava se popust od deset odsto na cenu polupansiona i pansiona, a ova olakšica se odobrava na ceo period boravka.
Hotel „Breza“ je jedan od najlepših i najatraktivnijih objekata banjskog turizma u Srbiji. Projektovan je po najvišim standardima modernog hotelijerstva, a poznat po kulinarskim specijalitetima i niskim i povoljnim vanpansionskim cenama, naročito kolača i pića.
Tel 011 3626 535
vutara@open.telekom.rs

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Pratite nas