Mesto gde počinje lepota...

mjv1415jpg.jpg

Pun pansion za tri dana 48 evra

Slobodne sobe, koje do kraja januara nisu rezervisane, hotel „Breza“ U Vrnjačkoj Banji popuniće last minut ponudom kojom za 48 evra u dinarskoj protivvrednosti nudi trodnevni pun pansion.

Gostima je pored bogatog švedskog stola sa specijalitetima srpske kuhinje, besplatno na raspolaganju i hotelski poluolimpijski bazen.

Hotel „Breza“ nastavlja i sa dosadašnjim akcijama. Tako je gostima koji u hotelu borave najmanje 15 dana odobren popust od deset odsto na cenu polupansiona i punog pansiona, a ova olakšica odnosi se na ceo period boravka. Za posetioce koji se odluče da u hotelu borave 45 dana, ovaj popust iznosi čak 15 odsto.

Olakšica za penzionere koji u “Brezu” dolaze organizovano u grupama važiće do kraja marta, a cena punog pansiona za jednu osobu ostaće 1 950 dinara. Ostvarenje olakšice podrazumeva boravak od sedam dana. Predvidjena je uplata avansa od 30 odsto, dok je ostatak moguće uplatiti u pet mesečnih rata.

Hotel “Breza” se nalazi u najužem centru Vrnjačke Banje, okružen cvetnim alejama i zelenim parkovskim površinama,, u neposrednoj blizini nadaleko poznatih termomineralnih izvora, za čija su svojstva znali još stari Rimljani.

U neposrednoj blizini hotela je Zamak kulture (300m), četiri termomineralna izvora (200-500m), Rimski izvor iz II veka (300m), tenisko igralište (200m), tržni centar (300m), otvoreni olimpijski bazen (300m).

Vrnjačka Banja se nalazi na svega 230 km jugozapadno od Beograda sa kojim je povezana dobrim saobraćajnicama - autoput E5 Beograd-Kruševac i regionalni Kruševac-Vrnjačka Banja. Bliži aerodromi su u Nišu (130 km) i Beogradu (230km).


Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Pratite nas