Mesto gde počinje lepota...

O NAMA

 

Hotel BREZA

Hotel BREZA je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji. Nalazi se u našoj najvećoj i najpopularnijoj banji, kraljici srpskog turizma, tradicionalno najprivlačnijem turističkom centru za odmor i rekreaciju, Vrnjačkoj Banji.

Projektovan po najvišim standardima modernog hotelijerstva, hotel je za 44 godine postojanja ugostio više od 700.000 gostiju koji su ostvarili 3.300.000 noćenja.

BREZA je najtraženiji i najpopularniji banjski objekat - u proleće u mirisu lipa uživaju učesnici mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničko sportskih igara, u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore obogaćene raznovrsnim kulturno-zabavnim programima, topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta, Novogodišnji termini su uvek ranije prodati, a u vreme zimskog raspusta žičara na obližnjem Goču je spremna za nove goste i mnogobrojnu decu.

Rešenjem Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja hotel je kategorisan sa tri zvezdice. 


 Kongresni turizam


U toku godine u hotelu se organizuju brojni i raznovrsni skupovi (godišnje oko 200 skupova) - simpozijumi, kongresi, seminari, sportski susreti, stručna predavanja, slikarske kolonije i druge vrste grupnih poseta.

Učesnicima ovih skupova su na raspolaganju višenamenske sale (od 50 do 300 mesta) - banket sala, mala sala, dnevna sala i glass sala.

Hotel raspolaže sa kompletnom tehničkom opremom za održavanje svih skupova (video bim, laptop i ozvučenje).

BREZA je najtraženiji objekat u Vrnjačkoj Banji u oblasti kongresnog turizma. 


Ekskurzije

Hotel "Breza" je najtraženiji objekat u Vrnjačkoj Banji za ekskurzije srednjih i osnovnih škola.

Maj i oktobar su najčešće unapred rasprodati.

Dodatna usluga za ekskurzije je diskoteka (DJ, muzika i rasveta).


Nastava u prirodi

Na osnovu dugogodišnje uspešne realizacije nastave u prirodi za decu od I do IV razreda osnovne škole, hotel "Breza" nudi smeštaj u višekrevetnim sobama sa kupatilom i TV.

Usluga je pansion sa užinom, a jelovnik je prilagođen uzrastu dece.

Obezbeđujemo prostor za odvijanje nastave kao i prostor za zabavu.

Fakultativno organizujemo i izlet do obližnjih zanimljivih kulturno-istorijskih spomenika.


Manifestacije

U hotelu BREZA se uz raznovrsne specijalitete kuhinje, bogat izbor pića i dobru muziku, veoma uspešno organizuju razne proslave - doček Nove godine, svečane večere, proslave rođendana, krštenja, svadbe, proslave mature i poslovni ručkovi.

Dobra organizacija posla i raznovrsna ponuda garantuju nezaboravan provod.


Ostale usluge

Zainteresovanim gostima se organizuju posete kulturno istorijskim spomenicima u okolini - manastir Ljubostinja, zadužbina kneginje Milice i kneza Lazara, manastir Žiča, zadužbina kralja Stefana Prvovenčanog ili manastir Studenica, majka svih srpskih crkava i zadužbina Stefana Nemanje.

Takođe, u ponudi su izleti do planina Goč i čuvenog zimskog centra Kopaonik.


Gde se nalazimo?

Hotel BREZA se nalazi u najužem centru Vrnjačke Banje, okružen cvetnim alejama i zelenim parkovskim površinama, u neposrednoj blizini nadaleko poznatih termomineralnih izvora, za čija su svojstva znali još stari Rimljani.

Zanimljivostu u neposrednoj blizini hotela - Zamak kulture (300m), četiri termomineralna izvora (200-500m), Rimski izvor iz II veka (300m), tenisko igralište (200m), tržni centar (300m), otvoreni olimpijski bazen (300m).

Vrnjačka Banja se nalazi na svega 230km jugozapadno od Beograda sa kojim je povezana dobrim saobraćajnicama - autoput E5 Beograd-Kruševac i regionalni Kruševac-Vrnjačka Banja. Bliži aerodromi su u Nišu (130km) i Beogradu (230km).

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Pratite nas