Hotel Breza - Vaš najlepši izbor

logo_breza.jpg

Vikend Vrnjačka banja, Ljubostinja i Sv. Petka

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i tradicionalno vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Nalazi se u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda. Vrnjačka Banja ima sedam poznatih izvora mineralnih voda i veoma dugu lečilišnu tradiciju. Šira oblast predstavlja najbogatije i najzanimljivije turističko područje Srbije. To je područje gde se na svakom koraku srednji vek susreće sa modernim tokovima.
Preko cele godine, posebno u mesecima letnje turističke sezone, svojim posetiocima nudi izuzetno bogat, sadržajan i raznovrstan kulturno - zabavni program. Brojni sportsko - rekreativni objekti i tereni pružaju vrlo povoljne uslove za rekreaciju i pogodni su za pripreme vrhunskih sportskih ekipa.

Manastir Ljubostinja se nalazi u blizini Trstenika i 9 km severoistočno od Vrnjačke Banje. Smešten je u dolini male planinske reke (Ljubostinjska reka). To je zadužbina kneginje Milice. Posvećen je Uspenju presvete Bogorodice. U Ljubostinji su sahranjene kneginja Milica, žena kneza Lazara i monahinja Jefimija, koje su se posle Kosovske bitke ovde zamonašile sa drugim udovicama srpskih vlastelina izginulih u bojevima na Marici i Kosovu polju.

Manastir Sv. Petka je posvećen svetoj Paraskevi i nalazi se na obroncima Gledićkih planina pored sela Stubal kod Kraljeva na udaljenosti od 7 km od Vrnjačke Banje.

1. dan Vrnjačka Banja – dolazak i smeštanje u hotel "Breza" (ulazak u hotel posle 12h). Ručak 12ºº - 14ºº (na bazi švedskog stola). Kupanje u bazenu ili šetnja Vrnjačkim parkom, obilazak japanskog vrta, vožnja fijakerom, turističkim vozićem, obilazak termomineralnih izvora, mosta ljubavi, Zavičajnog muzeja. Povratak u hotel i večera 17³º - 19³º (na bazi švedskog stola). Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan Vrnjačka Banja – Ljubostinja – Sv. Petka – Vrnjačka Banja – doručak 07ºº - 10ºº (na bazi švedskog stola) i napuštanje hotela do 11h. Fakultativni izlet do manastira Ljubostinja i Sv. Petka klimatizovanim mini busom (opciono lunch paket). Povratak u Vrnjačku Banju do 15³º.
 

Cena vikend aranžmana po osobi u eurima

(plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate)

TERMIN

HOTEL

USLUGA

CENA ARANŽMANA 1/2 soba

DOPLATA ZA
1/1 sobu

20.07.-20.08.

BREZA

1 PA

29 eura

5,5 eura

U cenu aranžmana je uračunato: smeštaj u hotelu “Breza” *** u 1/2 ili 1/1 sobi po izboru na bazi punog pansiona doručak, ručak, večera ( na bazi švedskog stola ) karta za bazen.

U cenu aranžmana nije uračunato : fakultativni izlet do manastira Ljubostinja i Sv. Petka klimatizovanim mini busom 4 eura po osobi u trajanju od 3 sata, lunch paket za vreme trajanja izleta 4 eura po osobi, BTO 1,15 eura po osobi, individualni troškovi putnika.

Plaćanje aranžmana u dinarskoj protivvrednosti.

Hotel BREZA *** je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji. BREZA je najtraženiji i najpopularniji banjski objekat. Hotel ima 152 sobe, 7 apartmana i 1 apartman prezident. Sve sobe imaju TV (domaći i satelitski kanali), moderna kupatila (duboke kade, bide), telefone sa direktnim biranjem. Pogled iz soba na promenadu, banjski park ili planinu Goč je nešto čega ćete se rado sećati i dugo nakon odlaska iz Banje. U ponudi hotela je poluolimpijski zatvoreni bazen, sauna, terase sa ležaljkama i suncobranima, sala za stoni tenis, letnja bašta sa muzikom uživo koja raspolaže sa 350 mesta, poslastičarnica sa terasom, wireless, igralište za decu.

 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Pratite nas